Met 197 winkels is Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) de grootste landelijke keten van gezondheidswinkels met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt.

Assortiment
Binnen het assortiment van Holland & Barrett vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging. Naast homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten kun je bij Holland & Barrett ook terecht voor relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren, gezonde voeding en verrassende cadeauartikelen.

Deskundig advies
Onze collega's hebben de juiste kennis. Door regelmatig trainingen in onze Holland & Barrett Trainingsacademie, blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Of het nu gaat om haarverzorging, supplementen, superfoods of huidproducten, bij Holland & Barrett krijg je altijd een compleet persoonlijk advies.


Kwaliteitsgarantie
De kwaliteit van onze producten én het gebruik van natuurlijke ingrediënten staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Tijdens de selectie van de ingrediënten voor onze producten neemt Holland & Barrett alleen genoegen met de beste kwaliteit.

Gewonnen Awards