Over Holland & Barrett
Holland & Barrett is een Retail keten met meer dan 200 gezondheidswinkels in Nederland. Wij geloven in de kracht van natuurlijke ingrediënten.Ons assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding en natuurlijke verzorging. De winkelformule van Holland & Barrett sluit hiermee aan op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin gezond en natuurlijk leven steeds belangrijker wordt. Zo is de natuurlijke verzorging van Holland & Barrett vrij van chemische toevoegingen als SLS, Parabenen en microplastics.

Assortiment
Binnen het assortiment van Holland & Barrett vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging. Naast homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten kun je bij Holland & Barrett ook terecht voor relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren, gezonde voeding en verrassende cadeauartikelen.

Deskundig advies
Onze collega's hebben de juiste kennis. Door regelmatig trainingen in onze Holland & Barrett Trainingsacademie, blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Of het nu gaat om haarverzorging, supplementen, superfoods of huidproducten, bij Holland & Barrett krijg je altijd een compleet persoonlijk advies.


Kwaliteitsgarantie
De kwaliteit van onze producten én het gebruik van natuurlijke ingrediënten staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Tijdens de selectie van de ingrediënten voor onze producten neemt Holland & Barrett alleen genoegen met de beste kwaliteit.


Gewonnen Awards