Over ons

 

Geschiedenis

De ambitie om Holland & Barrett een plek te laten zijn waar iedereen terecht kan voor vitamines, mineralen en andere gezondheidsproducten heeft geleid tot een snelle internationale expansie. Sinds de overname van gezondheidsketen De Tuinen in 2003 is Holland & Barrett actief op de Nederlandse markt. Deze overname heeft er niet alleen voor gezorgd dat het assortiment aan voedingssupplementen en sportproducten flink is uitgebreid, maar heeft ook geleid tot een verduurzaming van het winkelconcept. Wat onveranderd is gebleven, is het uitgangspunt dat al onze producten hun basis vinden in de natuur én onze aandacht voor een persoonlijk en deskundig advies. Onze collega's worden intern en continue opgeleid en de kennis en expertise die wij hebben is al jaren onze onderscheidende factor in de markt. Ook hier blijven we de komende jaren in investeren.

 

 


 

 

 

 

 

De kracht van de natuur

Bij Holland & Barrett geloven we in de kracht van de natuur. Daarom zijn al onze producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnenuit en van buitenaf kunnen verzorgen. Zo helpen we jou om je gezond van binnen én stralend van buiten te voelen. De natuurlijke ingrediënten die wij gebruiken in onze producten hebben allemaal hun eigen, unieke eigenschappen en werking. Onze medewerkers beschikken aan een schat van kennis over deze ingrediënten en producten en delen deze kennis graag met onze klanten.

 

Onze ambitie

Wij blijven continue op zoek naar innovatieve, kwalitatief hoogstaande producten die onze gezondheid op natuurlijke wijze op peil kunnen houden en bijdragen aan een betere wereld. Zo zijn we erg trots op ons steeds groter wordende assortiment aan clean beauty en zero waste producten. Stap voor stap verduurzamen wij ons assortiment. Samen met onze leveranciers hebben wij de doelstelling om het voor onze klanten nog makkelijker te maken om duurzame en gezonde keuzes te maken. Dit is niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze planeet. Samen kunnen we een verschil maken!